UVOD U MEDITACIJU

Astronaut vas vodi na putovanje svojoj istinskoj prirodi, na putovanje povratka svojoj kući

Za promjenu ne treba otputovati daleko i stalno tražiti nove krajolike - treba gledati novim očima, njegovati svijet u sebi i biti ta promjena koju želimo vidjeti. Alat koji nam je potreban je meditacija.

Mnogo je različitih tehnika meditacije i vjerujem da sve imaju svoju vrijednost. Najbolja meditacija, poput najbolje dijete ili programa vježbanja, u konačnici je ona koja nam najbolje odgovara. Vjerujem da je prije svega važno znati što radimo, da je to sve što radimo u redu i da činite najbolje što možete.

Tečaj meditacije i učenja koje provodim imaju korijene u vedskoj tradiciji Indije, a „Meditacija iskonskog zvuka“ („Primordial sound meditation” ili PSM u originalu) autentična i drevna je meditacijska metodologija koju su Dr. Deepak Chopra i Dr. David Simon ponovno otkrili i učinilo dostupnom, lako vježbljivom i na korist svima nama.

Povijest meditacije je i povijest čovječanstva, a razlog zašto se je ta drevna tehnika sačuvala do današnjih dana jest zato što djeluje!

Za mene, meditacija je naš put do slobode, koji dolazi iz lakoće, a ne ozbiljnosti; od fleksibilnosti, a ne krute vezanosti za pravila. Želja mi je pojednostaviti tehniku meditacije i pomoći vam da joj se svakodnevno vraćate kako bi stalno imali pristup „vašoj unutarnjoj banci“, vašoj svijesti u kojoj se sva iskustva događaju.

Astronaut je lik koji je moj unutarnji glas kreirao još dok sam bio dječak te mi je cijeli život pomogao da se uzdignem u neka osobna prostransta, a kasnije i kolektivna. Sada ga stavljam i vama na raspolaganje.

Pozivam vas da sa Astronautom otplovite u neograničena prostranstva svog duha, da prepoznate zadane/ograničene obrasce uma i otkrijete svoju pravu prirodu. Kao što je veliki indijanski mudrac Ramana Maharshi rekao: ” Ako ne razumijemo sebe, kakva je korist od pokušaja razumijevanja svijeta?„

Prepustite se ovom putovanju buđenja.

Vaš Astronaut

ISTAKNUTI PROGRAMI

01

Meditacija u poslovnom životu

Meditacija umanjuje stres, razvija empatiju i viziju, poboljašava kreativnost i produktivnost. Naučite kako svjesno pristupati svakodnevnim izazovima,pronađite duhovno vodstvo i prizovite uspjeh u poslovnom okruženju

02

Meditacija u svakodnevom životu

Meditacija poboljšava odnose, razvija ljubaznost i zahvalnost, umanjuje tjeskobu i depresiju, pronalazi radost i naše istinsko JA Naučite kako donositi svjesne izbore i poboljšati svaki aspekt svog života, kako ponovo pronaći svoju istinsku prirodu i polje neograničenih mogućnosti

03

Meditacija iskonskog zvuka

Kad naučite iskonsku meditaciju zvukom, osobna mantra koju primite uključuje vibraciju koju je svemir stvarao u vrijeme i na mjestu vašeg rođenja. Ona se nadopunjuje sa drugim važnim elementima (izvučenim iz određenih velikih svjetskih učenja) stvarajući program koji obuhvaća svijest o dahu (Vipasanna), pažnju, samoistraživanje, tiho ponavljanje osobne mantre i sadnju sjemena namjere (Sankalpa) te kreira put za nadilazak misli u stanje čiste svjesnosti.

ASTRONAUOTV DNEVNIK
Something is wrong.
Instagram token error.
Follow

Otisni se na putovanje.